Leraren

Onderstaand kunt u de leraren zien die bij Aikido Rotterdam lesgeven.

Naam: Cor de Wit, 5de Dan, leraar Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding:
Iets over jezelf:
Naam: Marco van der Wal, 4de Dan, hoofdleraar Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding: - Aikido leraar, NCS (NOC/NSF)
- Aikdio leraar niveau 3, Aikido Nederland
- EHBO
- Themagericht Vechtsportonderwijs in relatie tot Agressieregulatie en Weerbaarheid, Tijd voor vechtsport (KNKF)
Iets over jezelf: Mijn naam is Marco van der Wal en ben geboren op 19.09.1973 in Rotterdam. Momenteel beoefen ik twintig jaar Aikido en geef les op zondagochtend aan volwassenen bij Aikido Rotterdam Tenchigowa. Tevens ben ik onderdeel van de technische en examencommissie, samen met Vincent en de andere leraren. Het is harstikke leuk om in deze Aikido organisatie van vrijwilligers, met iedereen samen te mogen werken.
Naam: Vincent v/d Heuvel, 3de Dan, leraar Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding:  - Aikido leraar, NCS (NOC/NSF)
Iets over jezelf: Mijn naam is Vincent van den Heuvel en ben geboren op 05.02.1978 in Delft. Sinds 1999 beoefen ik Aikido en geef les op dinsdag avond aan volwassenen bij Aikido Rotterdam Tenchigowa. Tevens ben ik onderdeel van de technische-commisie en de examen-commissie, samen met Marco en de andere leraren.

 

Naam: Rem van hoog, 1ste Dan, leraar Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding:
Iets over jezelf: Mijn naam is Rem van Hoog en ben geboren op 23.12.1966 in Rotterdam. Ik beoefen sinds 1995 Aikido en geef les op zondagochtend aan de jeugd 4 t/m 17 jaar bij Aikido Rotterdam Tenchigowa. Ik ben voorzitter van het bestuur van Aikido Rotterdam Tenchigowa en geef sinds 1998 les aan zowel jeugd als volwassenen. Aikido Rotterdam Tenchigowa is een hele frisse bruisende vereniging en het is hardstikke leuk om in deze Aikido organisatie samen met Robert, Tristan, Willem en Michael les te geven aan de jeugd

 

Naam: Robert Smit , 2de Dan, leraar Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding: - Ass. Leraar Niv. 2 (van AN)
Iets over jezelf: Mijn naam is Robert Smit en ben geboren op 15-02-1966 in Rotterdam. Ik beoefen zo 7 jaar aikido en geef les aan jeugd en volwassenen

 

Naam: Tristan , 1ste Dan, leraar Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding:
Iets over jezelf: Ik geef op het moment zaterdag les aan de kinderen en de volwassenen voor Aikido Rotterdam Techigowa. Mijn graduatie en hoe lang ik train zegt niks. Kom maar (samen) trainen en je zult alles zien wat je wil zien.

 

Naam: Willem Huigen, 1ste Kyu, leraar (kinderles) Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding:
Iets over jezelf: Mijn naam is Willem Huigen en ben geboren op 13-05-1958 te Rotterdam. Momenteel beoefen ik +/- 6 jaar Aikido en geef les op Donderdagavond aan de jeugd 4 t/m 17 jaar bij Aikido Rotterdam Tenchigowa. Daarnaast assisteer ik bij de jeugdlessen op Dinsdagavond en Zondagmorgen. Aikido Rotterdam Tenchigowa is een vereniging met vrijwilligers welke er toe bijdragen de vereniging levend te houden en ideeen aan te leveren Ik vind het heel inspirerend en vooral leerzaam om bij deze Aikido organisatie te trainen en samen met Rem, Robert, Tristan,en Michael les te geven aan de jeugd.

 

Naam: Michael Vlug, 1ste Kyu, leraar (kinderles) Aikido Rotterdam Tenchigowa
Opleiding:
Iets over jezelf: Mijn naam is Michael Vlug en ik ben geboren op 07-12-1978 in Rotterdam. Ik ben ongeveer drie jaar geleden begonnen met het beoefenen van Aikido. Op dinsdagavond verzorg ik de kinderles in Nesselande. Daarnaast ben ik lid van het bestuur van Aikido Rotterdam Tenchigowa.